Free Shipping ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 57 61 233
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή επιλέγοντας "εγγραφή" στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας και στη συνέχεια πατώντας "δημιουργία λογαριασμού" να οδηγηθείτε στη φόρμα συμπλήρωσης των απαραίτητων στοιχείων.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορείτε να διαχειρίζεστε το προφίλ του λογαριασμού σας (προσωπικά στοιχεία, συνδρομή στο Newsletter, ιστορικό παραγγελιών, εκπτωτικά κουπόνια) επιλέγοντας "ο λογαριασμός μου" στο ίδιο μέρος της σελίδας όπου πριν βρισκόταν η επιλογή "εγγραφή".

Σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζεται αυτή η επιλογή, θα πρέπει πρώτα να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή.

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης, επιλέξτε το πεδίο "ανάκτηση κωδικού" στη φόρμα εισόδου και συμπληρώστε τη διεύθυνση του e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο.  

Στη συνέχεια πατήστε τον ειδικό σύνδεσμο που θα σταλεί στο e-mail σας και συμπληρώστε τον καινούριο κωδικό πρόσβασης που επιθυμείτε.

Ναι. Όλα τα στοιχεία που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μπορούν να αλλάξουν από το πεδίο "ο λογαριασμός μου".

Στην ίδια σελίδα μπορείτε επίσης να δείτε και το ιστορικό των παραγγελιών σας, τα εκπτωτικά κουπόνια που έχετε λάβει, καθώς επίσης και να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας στο Newsletter

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής: Αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση), Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Πιστωτική Κάρτα, Πληρωμή στο κατάστημα με την παραλαβή και Paypal.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER και Easy Mail.

Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 39 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Τα μεταφορικά εντός Αττικής είναι 3,5 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους για αγορά από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Τα μεταφορικά για χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς είναι 5 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους για αγορές από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Τα μεταφορικά για δυσπρόσιτες περιοχές είναι 6 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους για αγορές από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). Όλα τα έπιπλά θα παραδίδονται μέσα στο σπίτι.

Για εκτός Αττικής τα μεταφορικά για έπιπλα είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το πρακτορείο και ο πελάτης.

Όχι, είμαστε καθαρά ήλεκτρονικό κατάστημα και όλες οι παραγγελίες αποστέλονται με courier ή με πρακτορείο. 

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του HouseBay.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου HouseBay.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Η Εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας και των συναλλαγών, εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε όσα στοιχεία τηρούνται για τον ίδιο, καθώς επίσης και τη διόρθωσή τους, σε περίπτωση που τεκμηριώνεται η ύπαρξη λάθους.

Το HouseBay.gr δέχεται την επιστροφή προϊόντων ή και ολόκληρης της παραγγελίας εντός 14 ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Περισσότερα εδώ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας, μπορείτε να καλέσετε στο 210 57 61 233 (καθημερινά 9.00 – 17.00) ή με e-mail στο sales@housebay.gr